Elromlott a zárja? Ellopták vagy elvesztette a kulcsát?
Hívjon, hogy segíthessek!

Ne várja meg, amíg betörnek otthonába! Ellenőriztesse velem, hogy az évekkel ezelőtt felszerelt zárak valóban megbízhatóan működnek-e, és megfelelő védelmet nyújtanak-e! Ezzel megkímélheti magát a későbbi nagyobb költségektől és a ki-, illetve bezáródás kellemetlen élményétől.
Kérem, ne álljon neki az ajtó kinyitásának, ha nincs benne gyakorlata az olcsóbb és gyorsabb bejutás érdekében, mert az elrontott zárat sokkal nehezebb kinyitni még egy hivatásos zárszakértőnek is. Ezért inkább bízza rám ezt a feladatot! Nagyon lehangoló, ha egy széttrancsírozott ajtóhoz hívnak ki, mert nagyon megnehezíti a dolgomat és az anyagi károkról még nem is beszéltem. Én mindent megteszek, hogy megkíméljem ajtaját, zárjait a kinyitásnál, ami egyébként súlyos ezrekbe kerülne.
Már megérte rám bízni!


Tippek, ötletek!
Lakásunkat még akkor is érdemes zárva tartani, amikor otthon tartózkodunk, ha pedig távol vagyunk, a bejárati ajtóra és annak zárjaira bízzuk értékeinket, otthonunk védelmét. Ezek állják az útját a betörőknek, a szerepük tehát nagyon fontos (egyébként egy jó riasztó készülék felszerelését is ajánlom), mert ezek egymást segítik, összejátszanak a betörők ellen.